top of page

7 nov - 14 nov - 21 nov

|

Friskis&Svettis

Träna med Bellis och Friskis&Svettis!

Vill du testa på träning i en trygg miljö helt utan press, stress och kroppshets? Träna med oss!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Träna med Bellis och Friskis&Svettis!
Träna med Bellis och Friskis&Svettis!

Tid och plats

7 nov - 14 nov - 21 nov

Friskis&Svettis, Storängstorget 26, 184 30 Åkersberga, Sverige

Om evenemanget

Vi på ungdomsjouren Bellis vill arbeta för en minskad psykisk ohälsa och idag vet man att rörelse är ett sätt som kan förebygga det. Men att röra på sig är inte så lätt som vissa ibland påstår. Det kan vara ångestladdat eller läskigt. Du kanske inte har någon att träna tillsammans med? Eller så är det första gången? Du kanske tror att du inte kan? Eller så har du fått höra att du inte passar in? Kanske känner du att det är en otrygg miljö? Eller så vet du inte vad för typ av rörelse just du tycker är roligt? Om du känner igen dig och vill testa på träning i en trygg miljö helt utan press, stress och kroppshets - träna med oss!

Vi har slagit ihop oss tillsammans med Friskis&Svettis i Åkersberga så att du som ung kan testa på hur det känns att röra på sig – utan att behöva göra det ensam. Friskis&Svettis har sedan start alltid stått för rörelseglädje! Inte träningshets. Det ska vara kul och kännas bra. Inget annat. Dessutom är alla välkomna till Friskis&Svettis oavsett ålder, erfarenhet, muskler eller kondis. Toppen tycker vi!    

Vi kommer tillsammans testa på tre olika pass, tre lördagar i rad, på Friskis&Svettis. Är du mellan 13-18 år är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse. Först till kvarn! Vi ser helst att man medverkar på samtliga pass. Ni som anmäler ert intresse kommer att få utföra samtliga pass med oss och en instruktör på Friskis, dvs. inga utomstående motionärer kommer att medverka. Vi på jouren är ett gäng med blandad erfarenhet och relation till träning. Vissa av oss tycker att det är det roligaste som finns, medan andra av oss absolut inte tycker det. Vissa av oss har tränat mycket, andra av oss tränar inte alls. Oavsett hur du känner, har någon av oss förmodligen känt detsamma! 

Är du en vuxen person som vill tipsa en ungdom i din närhet om detta? Snälla tänk dig för hur du gör det! Vet du hur hens relation är till träning? Kan det vara triggande att du tipsar? Kan det kännas mer som ett påhopp än välmenat? Vi vill gärna att ni tipsar om oss – men tänk på hur ni gör.

Datum, tider och pass:

Lördag 7 November kl.13.00 - Dans fusion 

Lördag 14 November kl.13.15 - Yoga

Lördag 21 November kl. 13.15 - Skivstång

Vid första tillfället samlas vi 30 minuter innan i vår lokal på Hackstavägen 12A och går tillsammans till Friskis. De två resterande tillfällena samlas vi 15 minuter innan vid Friskis&Svettis. De som vill byter om på Friskis och de som vill kommer ombytta. Vi stannar en stund efter och pratar ihop oss kring hur det kändes. Själva träningspasset pågår mellan 13.30-14.25. Det är gratis att medverka, men platserna är begränsade!

Dela detta evenemang

bottom of page