top of page

Äntligen sportlov!

Nu är vi äntligen framme vid ytterligare ett lov, skönt va? Fast vissa av er kanske tycker att det här lovet är onödigt eftersom det bara är en vecka och att det känns för kort. Det kanske också känns segt om ni inte har några speciella planer? Men tänk vilken bra möjlighet det blir att göra saker en inte brukar göra! Läs vidare så ska jag försöka ge er lite inspiration till mysiga och roliga aktiviteter en kan göra under lovet.

  1. Vintern är inte allas favoritårstid vilket är helt förståeligt då det är kallt och slaskigt. Men ni vet de där fina vinterdagarna när solen skiner och snön ligger perfekt? Det är ju bland det vackraste som finns, så varför inte ta vara på dem? Ta en långpromenad och bara njut av naturen. Eller varför inte slå två flugor i en smäll och ring en gammal kompis du inte träffat på länge och bjud med på promenaden. Ta med lite varm choklad och bara mys!

  1. Ett tips jag verkligen vill rekommendera är att prova att gå på ensambio. Att hitta på saker ensam bland andra människor kan många tycka är pinsamt eller tråkigt. Men att lära sig trivas i sitt eget sällskap är både viktigt och bra för din självkänsla. Våga testa och vem vet, du kanske kommer att vilja gå mer på bio ensam efter det?

  1. Om du är trött på skolan och känner att du bara behöver en paus så har jag ett bra tips! Mys ner dig hemma och hitta en ny favoritserie. Att fastna för en bra serie och inte kunna sluta kolla förrän alla säsonger är slut kan ju vara bland det bästa som finns. Hur skönt är det inte att dessutom kunna göra det utan att ha någon tid att passa? Min favoritserie är klassikern Friends. Vilken är din?

4

Text och bild: Moa Olson, Thorén Business School åk 3

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page