top of page

En regnig söndag med bröstvårtor

Kanske sitter ni också och smått börjar ladda inför jobb och skolstart, eller så mjölkar ni ut de sista lediga dagarna som är kvar!

Oavsett så regnar det ute och det känns väldigt ruggigt och mysigt. Det är som att gubbenhöst börjar smyga sig fram ur sitt ide.

Jag vet inte vad ni brukar fundera på, på era lata söndagar. Men vi på bellis funderar ibland på hetsen kring den kvinnliga bröstvårtan.

Ni som håller koll på nyheter har kanske sett att det hållits protester för friare amning. Det är nämligen så att många kvinnor tvingas gömma sig eller skyla sig själva och sitt barn när det är dags för amning.

Det låter så himla fel; en bebis får alltså inte äta på offentlig plats för att det råkar sitta en bröstvårta i munnen på bebben?!

All kärlek och massor med stöd till er kvinnor (och andra) som ställer er upp och kämpar för mer rättigheter vad gäller amning!

Utöver det så finns det något som anses vara väldigt sexigt med bröstvårtor. Therese Lindgren har gjort en video där hon testar fejk-nipples och snackar en hel del i allmänhet om bröstvårtor!

Har du lite tid över så rekommenderar vi dig att kika på videon ✌️

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page