top of page

God fortsättning!

Hej på er ute i mellandagarna!

Har ni hittat någon bra rea? Eller gör ni som jag och myser ner i soffan med en av Matildas boktips?

Hoppas ni haft en trevlig jul, och för er som inte haft det: skönt att julen är över!

Julen är ju en särskild högtid där mycket känslor kommer fram.

Julen har för mig varit jobbig i nästa hela mitt liv, men de senaste fyra åren har det varit något jag sett framemot. Jag gillar julen just för att jag får vara med dom jag älskar och ha det riktigt mysigt!

Förr var mina jular påtvingade, liksom vi skulle låtsas vara lyckliga för att det ska se bra ut. Men jag var inte lycklig.

Hur som helst, har du likt jag haft en påtvingad jul med falskt leende så vill jag skicka med dig att det är okej att säga nej. Det är helt okej att skita i julen, att strunta i det som känns fel. Följ din magkänsla. Julen är ju faktiskt en vanlig vardag också!

Det är modigt att säga nej, att stå upp för det du tycker och att göra det som känns bäst för dig!

Så stå på dig! ❤️

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Transgender day of rememberence

Idag är en sorgens dag, en dag då vi minns och sörjer alla de 331 personerna som senaste året fallit offer för transfobin. Vila i frid 1 Juliana Ferreira, 22, Brasilien – stenades till döds 2 Ciara Mi

Comments


bottom of page