top of page

Inget att göra under påsken?

Påsken är snart här! Här kommer en lista på saker ni kan göra under påsken:

11

Tips 1:

Umgås med vänner och familj

Påsken är ett perfekt tillfälle att umgås med vänner och familj. Eftersom de flesta är lediga har många gott om egentid. Ledigheten kan därför vara ett bra tillfälle att göra roliga saker med nära och kära. Att baka kan vara en kul och enkel grej.

Tips 2:

Baka något

Chokladägg och skumgodis kan man alltid köpa i butikerna, man att ta sig tid att tillverka egna sötsaker kan göra påsken väldigt mycket bättre. koket.se har många recept på påskgodis ni kan göra själva, som lakritskola eller marsipanägg. Sätt er gärna ner och hitta ett recept ni gillar, baka på och bjud någon som betyder mycket för er. Det gör påsken roligare och mycket personligare.

Tips 3:

Gå ut på stan

Har man gott om tid under lovet kan det vara kul att vara turist i sin egen stad. Gå ut på stan och utforska saker ni inte normalt brukar göra. Det är ett perfekt tillfälle att titta förbi något populärt museum eller en park. Är du riktigt sugen på att utforska områden du inte känner till så väl kan jag rekommendera att du gör en liten stadsvandring, det kan kanske sluta med att du hittar något undangömt och mysigt fik eller något annat.

Emil Kahi

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page