top of page

Måndag och pms

Godmorgon!!

Hör sitter jag och skriver lite halvt förbannad, men vad gör det?

Vi upplever ju lite olika känslor och beteenden när vi har pms… och det är faktiskt helt okej!

Jag blir ganska förbannad, på mycket… jag brukar predika i politik och ta ställning till mycket under mina pms dagar. Jag blir också väldigt blödig, mycket berör… liksom jag kan sitta och snörvla till nyheterna ibland.

Hur blir ni under pms?

Jag tycker att det är viktigt att inte vara elak, men arg eller ledsen kan en väl få vara?

Jag har en låt, en arg-låt, som jag älskar att lyssna på när jag blir sådär arg på regeringen, eller patriarkatet eller något annat. Eller sådär arg en blir når en är arg och någon frågar “har du mens eller?” Eller ännu värre när någon säger “lugna ner dig!” Fy!!

Skruva upp volymen och dela min ilska ❤️ en kan inte alltid vara pigg o gla! Det är minst lika viktigt att få vara arg ibland!

Imorgon ska jag försöka lägga upp en video där jag visar hur en virkar från resårens bredd till dess längd 😄

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page