top of page

Nu är min pussyhat klar!

Jag hat gjort en sista video för hur en virkar ihop mössan! Se den för att på ett enkelt särt göra det sista steget k beskrivning och slippa sy 😉

Jag är inte helt nöjd med min dock, den blev lite för liten för mig! Jag får nog ge bort den till någon med mindre huvud 🙂

Jag tror det blev så i och med att jag använde en mindre virknål den här gången. Men så kan det gå! Då får en annan bli glad för den helt enkelt 😄

Här är en bild i alla fall så ni får se hur den blev! Jag gjorde faktiskt 20 varv istället för 17 i och med att den såg så liten ut, men det var inte tillräckligt för mig :pJag ska nog köpa mig ett par andra nystan och se om jag kan knåpa ihop en ny 😍

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Transgender day of rememberence

Idag är en sorgens dag, en dag då vi minns och sörjer alla de 331 personerna som senaste året fallit offer för transfobin. Vila i frid 1 Juliana Ferreira, 22, Brasilien – stenades till döds 2 Ciara Mi

Comments


bottom of page