Nu är min pussyhat klar!

Jag hat gjort en sista video för hur en virkar ihop mössan! Se den för att på ett enkelt särt göra det sista steget k beskrivning och slippa sy 😉

Jag är inte helt nöjd med min dock, den blev lite för liten för mig! Jag får nog ge bort den till någon med mindre huvud 🙂

Jag tror det blev så i och med att jag använde en mindre virknål den här gången. Men så kan det gå! Då får en annan bli glad för den helt enkelt 😄

Här är en bild i alla fall så ni får se hur den blev! Jag gjorde faktiskt 20 varv istället för 17 i och med att den såg så liten ut, men det var inte tillräckligt för mig :pJag ska nog köpa mig ett par andra nystan och se om jag kan knåpa ihop en ny 😍

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Idag är en sorgens dag, en dag då vi minns och sörjer alla de 331 personerna som senaste året fallit offer för transfobin. Vila i frid 1 Juliana Ferreira, 22, Brasilien – stenades till döds 2 Ciara Mi