top of page

Nyårslöften

Femton dagar har gått på nya året och många kämpar kanske med sina nyårslöften. Någon kanske har bestämt sig för att minska på koffein och en annan att vara mer spontan.


I många år har jag själv haft olika nyårslöften som jag innerst inne visste va alldeles för svåra för mig. Vissa till och med inte hälsosamma. Som ung såg jag bara fel när jag titta i spegeln. Kunde inte gå in i badrummet osminkad om lampan va tänd ännu mindre utan kläder. Så många gånger hade jag ett nyårslöfte att gå ner i vikt. Jag skulle träna massa och sluta äta allt som var ”dåligt”. Men i år tänker jag INTE göra samma misstag. Mitt nyårslöfte i år är att älska mig själv för den jag är. Älska mina ärr på kroppen och finnarna i mitt ansikte.


Tänker inte ens läsa alla tidningsartiklar som tar över internet där texterna leder ”så håller du ditt nyårslöfte, så går du ner i vikt och får en ny kropp inför 2023”. Jag ska vara mer snäll mot mig själv.


Ska göra mig den tjänsten att sluta följa personer som endast triggar mig och börja följa personer som inspirerar mig på rätt sätt.


Om du absolut ska ha ett nyårslöfte så kan du ju kanske fokusera på att läsa mer, träffa folk du bryr dig om eller bara unna dig egen tid. Detta kommer i alla fall jag göra. År 2023 ska jag läsa klart Lars Keplers bok ”Spindeln”.


Tack för mig!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page