top of page

Sjung om du känner dig stressad!

Ett av mina största intressen är att sjunga. När jag har mycket att göra, eller känner mig stressad brukar jag ställa mig vid micken och sjunga. Jag känner mig lugnare och glömmer det som är jobbigt.

Jag kan sitta en dag hemma med massa läxor och ha total stopp i hjärnan, då ställer jag mig framför micken och glömmer stressen. Sedan går jag tillbaka till pluggandet och har ny energi… Eller så stannar jag lite för länge och glömmer bort att plugga helt haha!

Jag fick reda på att detta lugn man får när man sjunger är bevisat enligt forskning. Dopaminet i kroppen frigörs, så man blir lugn och glömmer bort det som kanske är lite jobbigt.

Prova någon gång vettja! Om du känner dig stressad över något, prova ställ dig och sjung då. Du behöver inte vara värsta proffset, utan du kan bara sjunga ut dina känslor och fokusera på annat! Lovaaar att det hjälper!

Kram på er XoXo

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page