top of page

Vissa dagar är lite svårare än andra…

Hej alla.

Vissa dagar är lite svårare än andra. Ibland kan det kännas som att allt tar över och känns skit. Nu är vi mitt uppe i hösten och det är inte ovanligt att man känner sig lite deprimerad av allt mörker och all kyla. Det är mycket man vill hinna med, läxor, kompisar och familjen.

Det som är viktigt att tänka på är att ibland räcker det med att göra så bra ifrån sig som möjligt. Man måste inte få högsta betyget på precis allting i skolan och man kanske inte hinner vara med kompisar varje helg, men då får det vara så. Det allra viktigaste är att du tar hand om dig själv och känner att du själv mår bra. Ät, drick och få ordentligt med sömn. Vi tänkte komma med lite pluggtips här för att det ska underlätta litegrann.

  1. Hitta en plats där du känner att du kan koncentrera dig men ändå känna dig bekväm. T ex ditt rum, i soffan eller någon annan plats där du verkligen känner att du kan slappna av.

  2. Skriv ner allt du behöver få gjort! Skriv ner hur lång tid det tar och när du ska göra det för att känna dig extra organiserad. På så sätt så slipper du skjuta upp allt till sista sekund och bli jättestressad.

  3. Var noga med att ge dig själv ett break ibland. Alla fungerar olika, kanske trivs du bäst med att plugga i trettio minuter och sedan ta en tio minuters paus, eller så kanske du klarar av att plugga i en timme utan paus. Men viktigt är att du känner efter när det börjar bli för mycket och att du tar en paus då!

Kör hårt nu! Och glöm inte att ta hand om dig själv.

Kram ❤

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page