top of page

Jobba med oss

Är du vår nya verksamhetssamordnare?

20210619_171227240_iOS.jpg

Om verksamheten  

Vill du vara med och driva och utveckla arbetet i Ungdomsjouren Bellis? Vi är en ideell, religiöst- och partipolitiskt obunden ungdomsjour. Vi vänder oss till ungdomar som av olika anledningar behöver någon som lyssnar. I vårt arbete vill vi stärka, stötta och peppa unga i små som stora problem.  

Vårt stödarbete sker främst via vår stödchatt. Här erbjuder vi våra stödsökande någon som lyssnar och ger stöd i deras frågor och funderingar. Vid behov av ytterligare hjälp hänvisar vi den stödsökande vidare till passande instans. Bellis grundades 2012, då som en tjejjour, men sedan januari 2019 är vi en ungdomsjour. 

Utöver stödverksamheten arbetar vi dessutom utåtriktat mot ungdomar i Österåkers kommun i stärkande syfte. Vi anordnar bland annat HBTQI-kvällar, tjej- och ungdomskvällar, lovaktiviteter och plugghäng. Vi har även drivit ett skolprojekt på en skola i kommunen för att främja psykisk hälsa bland elever och anordnat föreläsningar. 

För att kunna fortsätta att bedriva vår stödchatt är vi nu i behov av en verksamhetssamordnare som kan samordna och leda det operativa arbetet på jouren! 

 

Arbetsbeskrivning 

Rollen som verksamhetssamordnare innebär att du fungerar som internt stöd till volontärer; ansvarar för arbetsmiljö, rekrytering och introduktion av nya volontärer samt bidrar till en intern kompetensutveckling. Du ska under ledning av styrelsen omsätta Bellis vision och mål samt följa upp dess resultat. Rollen innebär även att du ska stödja arbetet med processer på övergripande nivå, det innefattar ansvar för att leda jourens stödverksamhet och utåtriktade arbete. 

  

Kvalifikationer 

Du har vana av att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har erfarenhet av att följa upp verksamhet, analysera resultat och föreslå förbättringsåtgärder. Du har tidigare arbetat med förändringsprocesser och ständiga förbättringar. Praktisk erfarenhet av projektledning är meriterade. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av ideella organisationer. 

För att passa in i rollen tror vi att du: 

  • är social och har lätt för att samarbeta med och engagera andra, du trivs med att leda arbetsgrupper. 

  • är kommunikativ, vilket betyder att du har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. 

  • är nyfiken, flexibel och lösningsorienterad. Du har lätt för att se möjligheter även i komplexa situationer. 

  • Utöver detta bör du ha ett analytiskt sinnelag med en förmåga att se till helheten, samt vara strukturerad och klara av att avgränsa ditt arbete. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
 
Anställningsform: Projektanställning till 2023-12-31 

Omfattning: Deltid, 40% med möjlighet till extra timmar i överenskommelse med arbetsgivare  

Tillträde: Enligt överenskommelse  

Ort: Åkersberga 

Kontakt: Julia Wald (Ordförande) 073 - 752 45 09 

Sara Kekkonen (Ordförande) 070 - 773 83 84 

Sista ansökningsdag: 2022-12-20 

Antal tjänster:

Referensnummer: 2023:1 

  

Sök tjänsten genom att skicka ett mail till info@bellis.nu med CV och personligt brev. Du kan skicka ett mejl genom att klicka på knappen "ansök här" nedan. Ange referensnummer 2023:1 i ämnesraden.  

Provanställning tillämpas. 

Träffa våra volontärer

bottom of page