Är du vår nya verksamhetsutvecklare?

Om verksamheten  

Vill du vara med och driva och utveckla arbetet i Ungdomsjouren Bellis? Vi är en ideell, religiöst- och partipolitiskt obunden ungdomsjour. Vår organisation strävar för ett jämställt samhälle. Vårt arbete grundar sig i insikten att personer beroende på kön, kultur eller sexuell läggning har olika rättigheter, skyldigheter och möjligheter i vårt samhälle. Vi arbetar normkritiskt och vill att alla ska få ta samma plats. Vårt arbete består av två delar; den ena delen bygger på ett förebyggande arbete med ungdomar i Österåkers kommun, den andra delen syftar till att ge stöd till ungdomar som behöver någon att prata med. I vårt förebyggande arbete anordnar vi workshops och föreläsningar för att lyfta teman/problematik som vi kan se berör ungdomar idag. Den andra delen syftar till att skapa trygga platser för ungdomar, för att det alltid ska finnas någonstans att vända sig med livets stora och små frågor. Vi vill skapa goda förutsättningar för att främja ungas hälsa och utveckling.   

 

Bellis grundades 2012, då som en tjejjour. Sedan januari 2019 är vi en ungdomsjour.  

  

Arbetsbeskrivning 

Vi söker en verksamhetsutvecklare som ska utveckla och driva jourens arbete framåt. Som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta nära organisationens verksamhetssamordnare. Du ska, tillsammans med verksamhetssamordnaren, rekrytera nya volontärer för att kunna driva stödverksamheten framåt. Du ska även driva jourens arbete framåt genom att utveckla stödverksamheten samt det utåtriktade arbetet.  

 

Som verksamhetsutvecklare kommer du även fokusera på att utveckla jourens samverkan med andra aktörer i Österåker och grannkommunerna. Du kommer arbeta med att sprida information om verksamheten både till vår målgrupp och till personer som förväntas komma i kontakt med målgruppen.  

All utveckling i Ungdomsjouren Bellis ska bygga på den gemensamma visionen: “Med engagemang och kärlek stöttar och stärker vi ungdomar och unga vuxna”.  

 

Kvalifikationer 

Du har vana av att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har erfarenhet av att följa upp verksamhet, analysera resultat och föreslå förbättringsåtgärder. Du har tidigare arbetat med förändringsprocesser och ständiga förbättringar. Praktisk erfarenhet av projektledning är meriterade.  

 

  • Du inspirerar, engagerar och är kreativ och kan komma på lösningar och idéer som utvecklar verksamheten.  

  • Du är kommunikativ, vilket betyder att du har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. 

  • Du har en bra samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann. 

  • Du är nyfiken, lösningsorienterad och har lätt för att se möjligheter även i komplexa situationer. 

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

  

Anställningsform: 25 % projektanställning fram till 2021-12-31 

Tillträde: Enligt överenskommelse  

Ort: Åkersberga 

Kontakt: Jessica Johansson, 072-245 04 47

Sista ansökningsdagen: 2020-04-12 

Antal tjänster:

Referensnummer: 2020:2 

  

För att söka tjänsten mejla CV och personligt brev till info@bellis.nu.  

Ange referensnummer i ämnesraden.  

Provanställning tillämpas.