top of page

Håll inte dina känslor inne.

Oftast tror du att du kan lösa dina problem genom att vända ryggen åt dina problem. När jag var liten och skrapade upp benen grät jag så tårarna sprutade. Nu när jag är vuxen och gör illa mig försöker jag hålla tårarna inne och inte visa hur ledsen jag är. Många ser på gråt som något att skämmas över. Människor tittar på en, blir obekväma och vet inte vad de ska göra när en gråter. Många tycker att en verkar svag när en gråter, därför vill en dölja det. Att undvika att släppa ut sina känslor får oss att stänga inne allt vi egentligen måste få ur oss. Tänk dig att du blir sårad av någon. Du har en kamp med dig själv om att vilja släppa ut dina känslor, men vågar inte visa dig svag för någon. I detta fall: chatta med oss så hjälper vi dig! Skriv hur du egentligen känner. Håll inte dina känslor inne! Om du pratar mer om dina känslor och hur du mår, blir allt i din vardag mycket enklare. Du slipper ha tankarna inom dig och kan gå vidare.

3

Ta hand om varandra.

Clara Wallinder

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page