top of page

Stötta oss

Vi är en ideell organisation som söker bidrag från olika organisationer och företag för att finansiera projekt och aktiviteter. Vill du vara med och bidra till vårt arbete? Här nedanför hittar ni information om hur du kan stötta oss. 

Bli stödmedlem

Ett stödmedlemskap hos oss kostar 100 kr/år. Som stödmedlem får du information om det arbete vi gör, blir inbjuden till föreläsningar och dylikt samt blir inbjuden till årsmöten där du har rösträtt. För att bli stödmedlem hos oss behöver du vara 18 år, godkänna våra stadgar och vår värdegrund. Bli stödmedlem genom att betala medlemsavgiften (100 kr/år) och fylla i formuläret om stödmedlemskap. 

Swisha en gåva

123 567 26 62

Skänk ett valfritt belopp till vår organisation för att främja vårt arbete.

Skicka ditt bidrag till vårt BG

396-5530

Skänk ett valfritt belopp till vår organisation för att främja vårt arbete.

Vill du bli företagsmedlem?

Som företagsmedlem bidrar ni till vår verksamhet och dess fortsatta utveckling. Som företag- /organisations-/föreningsmedlem vill vi även att ni engagerar er och syns med oss. Därför ger vi er fri associationsrätt till Ungdomsjouren Bellis varumärke och logotyp under avtalsperioden och god exponering via hemsidan och sociala medier. Som företag- /organisations-/föreningsmedlem får ni även en digital eller fysisk presentation om vår verksamhet på er arbetsplats/i er lokal. En medlemsavgift på 5 000 kr betalas årligen.

Ett medlemskap innebär inte bara att du bidrar ekonomiskt med din medlemsavgift, utan också till att vi har möjlighet att söka större anslag och på så vis erbjuda stöd till fler unga.

 

Ju fler vi är som visar att vi bryr oss och visar att Ungdomsjouren Bellis finns, desto fler kan vi hjälpa!

Har du frågor kring företagsmedlemskap? Kontakta oss på info@bellis.nu

donate

Samarbetspartners & bidragsgivare

Rotary logo.png
Postkodstiftelsen.png
Socialdemokraterna.png
ladda ned.png
16649462_1640587722623088_44569544701488
ygd94ozqoxgnzozqwskj.png

Lokalförening Österåker

logo_osteraker_kommun.png
Tryckerisats.png
GLC LogomedQrochWEB.png
Logga österåker.jpg
bottom of page