top of page

Bli volontär

Vi söker volontärer!

Vi behöver bli fler som engagerar sig för unga! Gå vår grundutbildning och bli en del av vårt team på Ungdomsjouren Bellis - vi behöver dig! På grundutbildningen pratar vi om hur det är att vara volontär, jourens värderingar och historia samt jourens uppdrag och stödverksamhet. Skicka en intresseanmälan om att bli volontär här!

Om vår verksamhet

I vårt arbete vill vi stärka, stötta och peppa unga i både små och stora problem. Detta gör vi på flera olika sätt: i skolor, på temadagar, i vår stödchatt och på våra HBTQI- och ungdomskvällar. Vi är en feministisk organisation som bland annat arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

Vad förväntas av dig och vad kan du förvänta dig som volontär?

För att bli volontär behöver du vara över 18 år och dela vår värdegrund. Som volontär hos oss på Ungdomsjouren Bellis får du en gemenskap med andra som vill engagera sig för ett jämställt samhälle fritt från våld och som vill ge stöd till ungdomar på olika sätt. Du kommer få gå vår volontärutbildning och behöver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Som volontär behöver du även signera ett tystnadslöfte, uppvisa ett utdrag från belastningsregistret och ha ett normkritiskt tänkande.

 

Vill du vara en del av vårt arbete och en del av vår organisation? Tveka inte att höra av dig om du är intresserad eller om du har några frågor! Mejla oss på volontar@bellis.nu

VÅRA MEJL TENDERAR ATT HAMNA I SKRÄPPOSTEN;

HÅLL GÄRNA KOLL DÄR IFALL NI INTE FÅTT SVAR FRÅN OSS PÅ ER INTRESSEANMÄLAN.

För muspekaren över bilderna nedan för att läsa mer om de olika typerna av volontärskap vi erbjuder: 

Stödperson

Skärmbild 2023-09-07 135516.png

Är du empatisk, en god lyssnare och har lätt att formulera dig i skrift? Är du socialt engagerad och driven? Då söker vi dig!

Den som sitter i vår chatt kallas för stödperson. Som stödperson är det bra om du är empatisk, en god lyssnare och bra på att formulera dig i skrift. Du chattar någon gång i månaden i vår chatt som är öppen varje söndag kl 18-20.

Projektör

20190502_182217000_iOS.jpg

Är du socialt engagerad, kreativ och vill arbeta med projekt? Då söker vi dig!

Som volontär i vårt utåtriktade arbete hjälper du till under våra ungdoms-/HBTQI-kvällar som vi har en gång i månaden, du är med på våra läger och dagsaktiviteter som vi har under skolårets lov. Du medverkar på det som du själv känner att du har utrymme för. Det är bra om du är en social och strukturerad person.

Fästpunkt 1
Bli volonär hos oss!
arrow&v

Tack för din intresseanmälan!

Träffa våra volontärer

bottom of page