top of page

Min första kyss

Jag var 13 år och hade precis börjat sjuan. Sommaren hade varit omtumlande. Tillsexan började jag i en ny skola och hade svårt att hitta min plats. Under sommaren började umgås med personer som var ett par år äldre än mig. Tjejerna i den umgängeskretsen hade svårt för att ta in mig och min bästis och var ofta väldigt elaka. Dom snackade en massa skit, sa att jag var äcklig och skrek Hora efter mig.

Trots allt det där dumma, så träffade jag en kille. Det var på fritidsgården vi först började snacka. Han var rätt rolig, och helt okej snygg. Det fanns dock ett litet problem; han gick i nian och var alltså två år äldre än mig.

Det stoppade inte honom från att fatta tycke för mig med.

En dag när vi var på fritidsgården och spelade pingis, jag och några tjejer från klassen, så kom han förbi. Jag blev direkt helt rosig om kinderna. Han kom in till oss i pingisrummet och gav mig en lång kram, med ett nyp i rumpan. Vi satte oss allihopa ner i soffan efter en stund, och mina kompisar började larva sig. Dom började fråga honom en massa frågor och fnittrade för fullt. Tillslut var det en som frågade ”Ska inte du pussa henne?”

Jag kände hur hjärtat började pumpa, kinderna blev ännu rödare, händerna var alldeles svettiga och jag kämpade för att inte skaka.

Hur fan ska jag klara det här?! Vad har jag gett mig in på?! Hur gör man? Han kommer skratta åt mig? Hur kan jag komma ur det här? Inte nog med att jag helt plötsligt ska kyssa någon för första gången ska jag dessutom behöva skämma ut mig såhär inför publik?!

Han vände sig mot mig i soffan, han tittade på mig och log. Jag log lite nervöst tillbaka. Han slöt sina ögon och lutade sig närmre mot mig. Våra läppar möttes.

Klonk klonk aj aj! Mina tänder slog hårt i hans och jag skämdes ihjäl. Jag vickade lite på tungan mot hans och kände hur hårda mina läppar var. ”Fan det här är ju katastrof” tänkte jag och drog mig undan.

Han öppnade sakta ögonen, tittade på mina kompisar, tittade på mig. Han lutar sig fram mot mitt öra och säger ”bättre kan vi” han greppar nu tag i hela mig och drar mig in mot hans kropp. Jag minns att jag läst någonstans att man kan dra fingrarna genom killens hår, det blir nog bra. Jag för upp min hand längs hans nacken och vi kysser varandra. ”Jaha, här sitter jag och hånglar som jag aldrig gjort något annat” tänker jag. När vi väl bryter vår trans så har mina kompisar seglat iväg.

Vi går ut hand i hand, han följde mig hem. Jag var fortfarande helt rosig om kinderna när jag kom in genom ytterdörren. Jag sprang allt jag hade upp på mitt rum, lade mig på sägen och jag grät. Grät för allt. Grät för honom, för situationen, för dom elaka tjejerna, för att jag 13 år gammal hade blivit helt magiskt kysst.

/Anonym

Vill du också dela med dig av en händelse ur ditt liv? Mejla in ditt bidrag till Bellis.tjejjouren@gmail.com döp mejlet till ”Bellisbloggen”

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page