top of page

På skolavslutningen i åttan

Min bästa killkompis i högstadiet utnyttjade/våldtog mig på skolavslutningen i åttan. Jag var så full att jag fortfarande inte exakt vet vad som hände. Det jag kommer ihåg är att han tvingade mig att suga av honom och att en annan kompis fick komma och hjälpa mig på med kläderna efteråt eftersom han hade lämnat mig i princip naken i någon buske. Det tog flera år innan jag ens kunde erkänna för mig själv vad som hänt och 13 år innan jag nu i höstas vågade berätta det för någon.

Helst ville jag väl bara låtsas som att det aldrig hänt, med tänkte på att det så fort andra jobbiga grejer hände så började jag väl fatta att det påverkat mig mer än vad jag vill erkänna. Men också, vem ska tro på nån var så full att hon inte kommer ihåg vad som egentligen hände. Vi hade även hånglat någon gång innan, så där sjönk trovärdigheten ännu mer. Så sjukt för tycker ju verkligen inte sånt spelar in om nån annan blivit utsatt.

/Josephine

art, backlit, dark
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page