top of page

sön 20 juni

|

Ekbacken

Träna med Bellis och Friskis&Svettis

Inga förkunskaper krävs - kom som du är, gör det du orkar! För dig som är mellan 13 - 19 år och bor i Åkersberga.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Träna med Bellis och Friskis&Svettis
Träna med Bellis och Friskis&Svettis

Tid och plats

20 juni 2021 13:00 – 14:00

Ekbacken, Centralvägen 55, 184 32 Åkersberga

Om evenemanget

Vi på ungdomsjouren Bellis brinner för att stärka ungas psykiska hälsa, och något som visat sig vara viktigt för den psykiska hälsan är just fysisk aktivitet. Men att röra på sig är inte så lätt som vissa ibland påstår. Det kan vara ångestladdat eller läskigt. Du kanske inte har någon att träna tillsammans med? Eller så är det första gången? Du kanske tror att du inte kan? Eller så har du fått höra att du inte passar in? Kanske känner du att det är en otrygg miljö? Eller så vet du inte vad för typ av rörelse just du tycker är roligt? Om du känner igen dig och vill testa på träning i en trygg miljö helt utan press, stress och kroppshets - träna med oss! 

Vi har slagit ihop oss tillsammans med Friskis&Svettis i Åkersberga så att du som ung kan träna – utan att behöva göra det ensam. Friskis&Svettis har sedan start alltid stått för rörelseglädje! Inte träningshets. Det ska vara kul och kännas bra. Inget annat. Dessutom är alla välkomna till Friskis&Svettis oavsett ålder, erfarenhet, muskler eller kondis. Toppen tycker vi! Förhoppningsvis kan vi erbjuda mer träning i höst tillsammans med dom! 

Gruppass - Utefys

Träningen på Ekbacken kommer ledas av Josefin på Friskis&Svettis. Vi kommer köra utefys vilket är ett stationspass där man arbetar i 10 stationer med olika övningar i 45 sekunder vardera, i tre varv. 

Volontärer på Bellis

Vi är några volontärer som kommer vara med och träna. Några av oss gillar träning och tränar ofta, andra av oss är nybörjare och tycker att träning kan vara ganska jobbigt faktiskt. Precis som vi kan ni komma med olika erfarenheter och känslor kring träning. Oavsett om du har tränat mycket förut eller om det är första gången är du varmt välkommen! Är det något som känns jobbigt efter får du gärna stanna kvar och prata med oss. <3

Vi hoppas på en kul och svettig dag tillsammans på Ekbacken! 

Ps. Träningen är smittsäker med begränsade antal platser. 

Dela detta evenemang

bottom of page