top of page

Glad midsommar!

Hej allihopa!

Idag är det självaste midsommarafton. Midsommar kan vara förknippat med en hel del olika saker. Kanske tänker du på midsommarstången och dansen runt den? Kanske tänker du på den goda maten eller de roliga lekarna?

Men för många är det även en högtid av oro och ångest. Många har föräldrar i olika missbruk och gillar kanske därför inte midsommar då det är en högtid förknippad med mycket alkohol och/eller andra preparat.

Det är viktigt att tänka på att bara för att det är midsommar så innebär det inte att du måste supa dig full och festa, eller göra något annat som du inte tycker om. Det är även helt okej att bara stanna hemma och låtsas som att det är en vanlig dag. Det viktigaste är att du mår bra!

Ta hand om dig själv och våga stå upp för dig så som du står upp för din vän. Att stå upp för sig själv kan tyckas svårt, och verkligen kännas svårare än att stå upp för någon annan.

Att våga säga vad en tycker, stå för vad en tror på och att våga vara sig själv är bland det modigaste en kan göra.

Och om du nu väljer att supa till idag och ikväll så vill jag uppmana dig att vara försiktig, och ta det lite lugnt. Se även till att du har någon du kan ringa om det skulle bli ett glas för mycket.

Bildresultat för midsommarstång

Pussar och Kramar ❤

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Transgender day of rememberence

Idag är en sorgens dag, en dag då vi minns och sörjer alla de 331 personerna som senaste året fallit offer för transfobin. Vila i frid 1 Juliana Ferreira, 22, Brasilien – stenades till döds 2 Ciara Mi

Comments


bottom of page