top of page

Inspirerade filmtips

Idag hade jag tänkt att dela med mig av fyra filmer som har inspirerat mig och hoppas att de kan göra detsamma för dig nu i väntan på sommaren. J

  1. Pay It Forward

a

Pay It Forward handlar om en ung kille som startar en ny rörelse som går ut på att vara extra snäll mot tre personer och det enda han ber om är att de tre personerna ska vara extra snäll mot tre andra personer osv. Målet är såklart att alla är snälla mot varandra, men är det verkligen så lätt som det låter?

  1. Forrest Gump

b

Forrest Gump är en känd film som många redan har sett och har du inte redan gjort det är det nog dags nu. I filmen får man följa med Forrest Gumps händelserika liv från barnsben och framåt i livet. Trots sin begränsade intelligens så lyckas han bli och uppleva mycket, han blir en stor idrottsman, en krigshjälte i Vietnamkriget och även en framgångsrik affärsman. Det här är en otroligt bra film som alla borde se minst en gång i sitt liv.

  1. The Truman Show

c

Det här är en väldigt speciell film som handlar om en man som heter Truman. Han har omedvetet huvudrollen i en dokusåpa som har spelats in dygnet runt från hans födsel och handlar om hans liv. Vid något tillfälle uppmärksammar Truman att det har hänt lite konstiga saker i hans vardag och misstänker att något inte står helt rätt till.

  1. The Blind Side

d

The Blind Side är en känslosam film om Michael Other, en hemlös afroamerikansk kille från ett trasigt hem. Han bjuds in av mamman i familjen Touhy till Thanksgiving. Familjen Touhy är en välbärgad vit familj som sedan försöker hjälpa Michael att uppnå sitt stora mål; att bli stor inom amerikansk fotboll.

/Emil Björn

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page