top of page

Inte din Hora

I helgen har jag och några andra från tjejjouren Bellis varit på utbildning. Vi lyssnade på en hel del föreläsningar och deltog i många givande diskussioner med andra tjejjourer i Sverige.

En av föreläsningar gavs av #InteDinHora. Jag tror att vi alla i salen blev väldigt berörda då två unga tjejer stod framför oss och berättade om prostitutionens verklighet, vad som kan göra att en hamnar i prostitution, hur en prostituerad kan bli bemött och av samhället och att det är allt för många, särskilt inom vården som inte har utbildning eller vetskap om hur det  här ska hanteras och framförallt hur en som stöd på bästa sätt hjälper en tjej som säljer sex.

Det var en mycket lärorik föreläsning som berörde oss alla.

Jag vill med detta inlägg hjälpa #InteDinHora att sprida vetskapen om det här. Hjälp till ni också som läser detta, sök upp dem på sociala medier och sprid budskapet. Jag vill även berätta för hela världen att vi på Tjejjouren Bellis nu är delvis utbildande och medvetna vilket gör att om du som läser det här har hamnat i en situation där du på något sätt sysslar med prostitution och behöver hjälp så finns vi här för dig. Du når oss lättast på söndagar mellan 18-21 genom vår chatt som du hittar  —> Här!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Passa tiden

Nu behöver du kanske inte komma försent till skolan eller jobbet längre! Är du trött på att bli lurad av klockan när sommartid blir vintertid och tvärtom? För även om de flesta mobiler ställer om sig

Transgender day of rememberence

Idag är en sorgens dag, en dag då vi minns och sörjer alla de 331 personerna som senaste året fallit offer för transfobin. Vila i frid 1 Juliana Ferreira, 22, Brasilien – stenades till döds 2 Ciara Mi

Comments


bottom of page