top of page

Jag förstår inte hur ni killar tänker ibland…

Hej bloggis ❤ 

Har ni hört om det som hände under Bråvalla festivalen 2016? Under Zara Larssons uppträdande  våldtogs en ung tjej av en man i publikhavet. ”Du förtjänar att brinna i helvetet!” skriver Zara Larsson på twitter, vilket jag absolut kan hålla med om! För mig är Zara en stor förebild eftersom hon kämpar för kvinnors rättigheter, och visar tydligt vart skåpet ska stå i sammanhang som detta.

Foto: Annika Berglund /Bråvalla

”Jag hatar killar” utrycker sig Zara på sociala medier. Detta respekteras inte av vissa personer då hon får en del hat. Jag förstår inte hur man kan hata på en annan människa som står upp för SINA åsikter. Om jag var Zara skulle jag utrycka mig på exakt samma sätt, och försöka inte bry mig om vad de andra tycker. Hon har rätt i det hon skriver. Det är inte ok att killar tror att de kan ta på oss tjejer som de vill, och inte ens fråga om vi vill!

Kram på er XoXo

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page