top of page

Pluggtips!

Hej!

Ny vecka vilket betyder nya möjligheter eller vad är det man brukar säga? Eftersom att många går i skolan har jag tänkt att dela med mig av mina favvotips när det gäller att plugga i generella drag, alltså gäller detta inte bara i skolan utan delvis utanför också:)

Jag personligen har aldrig varit en riktig pluggmänniska utan jag prioriterar ofta att vara med kompisar eller träna. Men som vi alla vet så behöver vi alla plugga mer eller mindre för att lyckas i skolan. Det har inte alltid varit lätt för mig men jag har kommit på några idéer och även fått lite inspiration från andra som har hjälp mig i skolan.

Det första tipset är att man inte ska ta allt på en gång. Det jag menar med det är att man kan ta lite varje dag, till exempel om man har glosor så kan man ungefär ta 3–4 ord per dag och verkligen lära in de orden så att de sitter. Mitt andra tips är att om man har en stor uppsats framför sig så brukar det hjälpa mig att man skriver lite varje dag, så att man aldrig skjuter upp det till kvällen innan det ska lämnas in för då kan det bli väldigt stressigt. Tänk dig ditt pluggande som en trappa där du ta ett steg i taget och inte allt på en gång.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page