Min kompis storebror

Jag var på hemmafest hos en kompis när jag var typ 17 år. Hennes storebror och hans kompisgäng var också med på festen. Efter ganska mycket dricka bestämde jag mig för att gå och lägga mig för att sova i min kompis säng, fullt påklädd då festen fortfarande var igång. Efter bara en kort stund så kom min kompis storebror in och la sig bredvid mig i sängen. Jag låtsades sova. Då började han smeka mig över kroppen och jucka mot mig. Jag fortsatte låtsas sova och tillslut så gick han därifrån.

Det tog några år innan jag berättade för någon. Mest för att jag inte ville vara taskig mot honom. Men också att jag var rädd att min kompis skulle få veta och att hon skulle bli arg på mig. Jag har berättat för några vänner, Men inte för den kompisen.

/Anonym

#DärförvarjagTYST

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Bellis

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Email: info@bellis.nu

Telefon: 072-245 04 47

Organisationsnummer: 802513-8069

Adress: Hackstavägen 12A

184 31 Åkersberga

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Vit snapchat Ikon
  • White Twitter Icon
  • Vit Edin Ikon
  • Vit YouTube Ikon